PSS-tehnicko-technical-diver-01

Nakon što ste stekli svoju kvalifikaciju PSS Trimix 60 M i nakon dovoljno iskustava u korišćenju normoksik trimiksa, sigurno ste poželeli da proširite svoje horizonte i da dobijete sertifikat za ronjenje na dubinama do 78 metara. To možete ostvariti zahvaljujući PSS Trimix 80 M kursu.

Ovaj kurs je intenzivan i prvenstveno je baziran na vežbama, jer ste osnovnu obuku, odnosno teoriju, već prošli na kursu PSS Trimix 60 M. Sve što je još potrebno da uradite je da se uvežbate na dodatnu teškoću rada sa dve boce sa mešavinama za dekompresiju.

Kada uspešno završite ovaj kurs dobićete sertifikat koji potvrđuje da ste osposobljeni za samostalno ronjenje u granicama utvrđenih za tehničko ronjenje i uz sledeća ograničenja:

  • maksimalna dubina 78 metara
  • možete koristiti mešavine kiseonika i azota (nitroks) i mešavine kiseonik, azot, helijum (trimiks), sa procentom kiseonika od 16 ili više procenata
  • možete koristiti do dve različite mešavine za dekompresiju, koje se razlikuje od mešavine koja se koristi za ronjenje na dnu

 

Technical-diving-05 Technical-diving-03 Technical-diving-02 Technical-diving-04 Technical-diving-07 Technical-diving-01 Technical-diving-06

 

KURSEVI TEHNIČKOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo DECOMPRESSION TECHNIQUES Plavo TRIMIX 60 M Crveno TECHNICAL INSTRUCTOR
Plavo ACCELERATED DECOMPRESSION TECHNIQUE Plavo TRIMIX 80 M Crveno TECHNICAL INSTRUCTOR TRAINER
    Plavo TRIMIX 100 M    

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.