Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Admiralski brod Vis

Beogradska škola ronjenja organizuje ronjenje u Hrvatskoj na poluostrvu Istra. Polazak je planiran za utorak 28.06.2016. godine oko 16h, a povratak ka Beogradu je u nedelju 03.07.2016. u večernjim časovima. Pozivamo Vas da nam se pridružite. Budite među prvima koji su ronili na ovom potopljenom brodu!

Open Water Diver

Beogradska škola ronjenja Vam ovom prilikom predstavlja sadržaj kursa OPEN WATER DIVER, kao i mogućnost da ga pohađate i uspešno savladate. Teorijski deo kursa je planiran da se održi u Beogradu, dok je praktični deo kursa planiran da se obavi na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) ili na nekoj drugoj lokaciji ukoliko se polaznici grupe dogovore.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kako biste na najbrži i najbezbedniji način postali sertifikovan ronilac.

Bezbednost u ronjenju

Beogradska škola ronjenja Vas obaveštava da će 10. međunarodni stručni skup „BEZBEDNOST U RONJENJU“, koji se već tradicionalno organizuje na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada, biti održan 05. decembra 2015. godine sa početkom u 11 časova u amfiteatru (drugi sprat) Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, Lovćenska broj 16.

Open Water Diver

Beogradska škola ronjenja Vam ovom prilikom predstavlja sadržaj kursa OPEN WATER DIVER, kao i mogućnost da ga pohađate i uspešno savladate. Teorijski deo kursa je planiran da se održi u Beogradu, dok je praktični deo kursa planiran da se obavi na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) ili na nekoj drugoj lokaciji ukoliko se polaznici grupe dogovore. Teorijski deo kursa počinje u ponedeljak, 23.11.2015. godine.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kako biste na najbrži i najbezbedniji način postali sertifikovan ronilac.

Rescur Diver

Beogradska škola ronjenja Vam ovom prilikom predstavlja sadržaj kursa SCUBA RESCUE DIVER, kao i mogućnost da ga pohađate i uspešno savladate. Teorijski deo kursa je planiran da se održi u Beogradu, dok je praktični deo kursa planiran da se obavi na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) ili na nekoj drugoj lokaciji ukoliko se polaznici grupe dogovore. Teorijski deo kursa počinje u ponedeljak, 01.06.2014. godine.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kako biste na najkvalitetniji način postali sertifikovan ronilac spasilac.

Open Water Diver

Beogradska škola ronjenja Vam ovom prilikom predstavlja sadržaj kursa OPEN WATER DIVER, kao i mogućnost da ga pohađate i uspešno savladate. Teorijski deo kursa je planiran da se održi u Beogradu, dok je praktični deo kursa planiran da se obavi na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) ili na nekoj drugoj lokaciji ukoliko se polaznici grupe dogovore. Teorijski deo kursa počinje u ponedeljak, 18.05.2014. godine.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kako biste na najbrži i najbezbedniji način postali sertifikovan ronilac.

Grčka – Severni Sporadi

Beogradska škola ronjenja organizuje jedrenje i ronjenje u Grčkoj u periodu od 26. septembra do 03. oktobra 2015. godine po neverovatnoj ceni od 550 do 650 evra (smeštaj na jedrilici, jedrenje i ronjenje). Osam dana, sedam noćenja na jedrilici, jedrenje, ronjenje sa jedrilice po dva zarona dnevno, koliko nam vremenski uslovi i organizacija puta dozvoli, ronjenje na dah, obilazak grčkih ostrva, kupanje i sunčanje, pecanje...