Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Open Water Diver

Beogradska škola ronjenja Vam ovom prilikom predstavlja sadržaj kursa OPEN WATER DIVER, kao i mogućnost da ga pohađate i uspešno savladate. Teorijski deo kursa je planiran da se održi u Beogradu, dok je praktični deo kursa planiran da se obavi na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) ili na nekoj drugoj lokaciji ukoliko se polaznici grupe dogovore. Teorijski deo kursa počinje u ponedeljak, 27.04.2014. godine.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kako biste na najbrži i najbezbedniji način postali sertifikovan ronilac.

Open Water Diver

Beogradska škola ronjenja Vam ovom prilikom predstavlja sadržaj kursa OPEN WATER DIVER, kao i mogućnost da ga pohađate i uspešno savladate. Teorijski deo kursa je planiran da se održi u Beogradu, dok je praktični deo kursa planiran da se obavi na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) ili na nekoj drugoj lokaciji ukoliko se polaznici grupe dogovore. Teorijski deo kursa počinje u ponedeljak, 30.03.2014. godine.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kako biste na najbrži i najbezbedniji način postali sertifikovan ronilac.

Krupajsko vrelo

Beogradska škola ronjenja organizuje ronjenje u Krupajskom vrelu u nedelju, 08.02.2015. godine. Polazak je planiran za rane jutarnje časove, dok je polazak za Beograd predviđen u večernjim satima. Kako smo se proveli u Krupajskom vrelu 09. novembra 2014. godine možete pogledati na sledećem linku, a kako je izgledala pripremna teorija i vežbe možete pogledati na ovom linku.

Krupajsko vrelo

Beogradska škola ronjenja ponovo organizuje ronjenje u Krupajskom vrelu u nedelju, 07.12.2014. godine. Polazak je planiran za rane jutarnje časove, dok je polazak za Beograd predviđen u večernjim satima. Kako smo se proveli u Krupajskom vrelu 09. novembra 2014. godine možete pogledati na sledećem linku, a kako je izgledala pripremna teorija i vežbe možete pogledati na ovom linku.

Krupajsko vrelo

Beogradska škola ronjenja organizuje ronjenje u Krupajskom vrelu u nedelju, 09.11.2014. godine. Polazak je planiran za rane jutarnje časove, dok je polazak za Beograd predviđen u večernjim satima. Krupajsko vrelo se nalazi u istočnoj Srbiji, u zapadnom podnožju planine Beljanice, u jugoistočnom delu Krepoljinsko krupajske kotline, između sela Milanovac i Krupaja, na udaljenosti od 35km od Žagubice.