PSS-rekreativno-deep-diver-01

Sada kada ste postali dobar Scuba ronilac i posedujete sertifikat PSS Advanced Open Water Diver, ukoliko želite da proširite svoje horizonte i dostignete granicu rekreativnog ronjenja od 40 metara, moraćete strogo da poštujete sva pravila sigurnosti. PSS opet ima rešenje za Vaše potrebe: kurs PSS Deep Diver.

Kako su Vam se ronilačke sposobnosti poboljšale, završavajući ovaj kurs postaćete u potpunosti svesni svojih sposobnosti i svesti rizik tokom ronjenja na minimum. Ovaj kurs je odličan korak za napredak u ronilačkoj karijeri i obavezan je ukoliko želite da pristupiti bilo kom PSS profesionalnom kursu.

Posle uspešno završenog kursa dobićete sertifikat za samostalno ronjenje (naravno uvijek sa partnerom) unutar granica rekreativnog ronjenja.

Sertifikat Deep Diver osnovni je uslov za pohađanje PSS profesionalnih kurseva.

 

Recreational-diving-05 Recreational-diving-03 Recreational-diving-02 Recreational-diving-04 Recreational-diving-07 Recreational-diving-01 Recreational-diving-06

 

KURSEVI REKREATIVNOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SCUBA EXPERIENCE Plavo ADVANCED OPEN WATER DIVER Crveno DIVEMASTER
Plavo SCUBA DIVER Plavo SCUBA RESCUE DIVER Crveno ASSISTANT INSTRUCTOR
Plavo OPEN WATER DIVER Plavo DEEP DIVER Crveno SCUBA INSTRUCTOR
    Plavo SPECIALTY DIVER Crveno MASTER SCUBA DIVER TRAINER
        Crveno IT STAFF INSTRUCTOR
        Crveno INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.