PSS-rekreativno-specialty-diver-01

Dobar ste ronilac i posedujete sertifikat PSS Advanced Open Water Diver. Želite da proširite Vaše znanje i naučite više o posebnim tehnikama koje ste već probali u nekim zaronima u okviru kursa PSS Advanced Open Water Diver. Zbog toga su kursevi specijalnosti normalan korak napred.

Na kursu Advanced Open Water Diver ste već probali osnovne tehnike nekih specijalizacija. Sada želite da što više naučite o njima. Naravno da biste o svakoj tehnici i sami mogli još da naučite, ali uz iskusnog PSS instruktora ćete brže postići mnogo bolji rezultat.

Upravo zbog toga što je na praktičnom delu kursa potrebno koristiti različite tehnike, PSS je napravio posebne skripte za standarne specijalizacije koje Vam daju odličnu teorijsku podlogu za dalje učenje. Zapamtite da nasuprot školama kod kojih je specijalizacija samo „teorijski“ uvod, kursevi PSS potpuno osposobljavaju svoje kandidate.

Standardne specijalizacije su:

  • Night Diving
  • Limited Visibility
  • Wreck Diving
  • Drift Diving
  • Search and Salvage
  • Underwater Ecology
  • Nitrox
  • Digital Underwater Photography

Posle uspešno završenog kursa ćete dobiti sertifikat PSS Speciality Diver sa upisanom specijalizacijom za koju ste osposobljeni i koju možete sami izvoditi (naravno sa partnerom) u okviru Vaših kvalifikacija.

 

Recreational-diving-05 Recreational-diving-03 Recreational-diving-02 Recreational-diving-04 Recreational-diving-07 Recreational-diving-01 Recreational-diving-06

 

KURSEVI REKREATIVNOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SCUBA EXPERIENCE Plavo ADVANCED OPEN WATER DIVER Crveno DIVEMASTER
Plavo SCUBA DIVER Plavo SCUBA RESCUE DIVER Crveno ASSISTANT INSTRUCTOR
Plavo OPEN WATER DIVER Plavo DEEP DIVER Crveno SCUBA INSTRUCTOR
    Plavo SPECIALTY DIVER Crveno MASTER SCUBA DIVER TRAINER
        Crveno IT STAFF INSTRUCTOR
        Crveno INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.