PSS-rekreativno-scuba-experience-01

Imate više od 12 godina i zanima Vas izlet u podvodni svet, a da prilikom posete istom ne morate da zadržavate dah. Želite da ponesete sa sobom i vazduh potreban za disanje?

Program PSS „Scuba Expirience“ je najbolji način da osetite šta znači ronjenje sa bocom! Pogledaćete odličan PSS DVD koji će Vam dati instruktor i tako ćete naučiti osnove ronjenja sa autonomnom (Scuba) opremom. Posle toga dolaze časovi u bazenu, prvo u plitkoj vodi, a zatim u dubljoj vodi, dok ne naučite osnovne vežbe.

Ako vežbe dobro savladate, brzo ćete napraviti Vaš prvi zaron u životu. To će biti prvi zaron od mnogobrojnih koje ćete napraviti sa PSS!

Program PSS Scuba Expiriance je uvodni kurs, a po njegovom završetku se ne dobija nikakav sertifikat. Ali, ako u roku od 30 dana pristupite kursu PSS Scuba Diver navedene vežbe i veštine koje ste savladali biće priznate u navedenom kursu.

 

Recreational-diving-05 Recreational-diving-03 Recreational-diving-02 Recreational-diving-04 Recreational-diving-07 Recreational-diving-01 Recreational-diving-06

 

KURSEVI REKREATIVNOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SCUBA EXPERIENCE Plavo ADVANCED OPEN WATER DIVER Crveno DIVEMASTER
Plavo SCUBA DIVER Plavo SCUBA RESCUE DIVER Crveno ASSISTANT INSTRUCTOR
Plavo OPEN WATER DIVER Plavo DEEP DIVER Crveno SCUBA INSTRUCTOR
    Plavo SPECIALTY DIVER Crveno MASTER SCUBA DIVER TRAINER
        Crveno IT STAFF INSTRUCTOR
        Crveno INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.