PSS-rekreativno-advanced-open-water-diver-01

Završili ste kurs "Open Water Diver" u kome ste usvojili osnovne veštine potrebne za korišćenje podvodne opreme za ronjenje. Blizina fascinantnog podvodnog sveta ispunjava Vas čudnim osećajima. Kada ste zaronili u vodeni svet osećate se opušteno i mirno. Odlično. Vreme je da proširite svoje vidike! Nekada nezamislivi ciljevi sada su ti na dohvat ruke. Sve što Vam je potrebno je kurs PSS "Advanced Open Water Diver".

PSS-rekreativno-advanced-open-water-diver-junior-01

Ukoliko želite da poboljšate Vaše znanje, moraćete naučiti više o moru, a boljem kontrolisanju Vaše pozicije u vodi, da naučite kako da se vratite na polaznu tačku, sa ili bez upotrebe ronilačkog kompasa. Takođe, moraćete da naučite da ronite dublje, a da se pritom strogo pridržavate sigurnosnih postupaka. I zašto nakon svega ne bi naučili da ronite u vodenoj struji, ili možda da zaronite na potopljeni brod, ili u uslovima slabe vidljivosti? Primečivaćete život oko sebe u moru, tražićete i podizati predmete sa morskog dna. Kurs PSS "Advanced Open Water Diver" je sve to i još mnogo više. Šta još čekati? Nikad nije kasno da se odlućite za taj uzbudljivi svet!

Posle uspešno završenog kursu dobićete sertifikat sa kojim ćete moći samostalno da ronite do dubine od 30 metara (naravno uvek sa partnerom) i to jedan sat nakon izlaska i jedan sat pre zalaska Sunca. Ako je tokom kursa jedan od zarona bio noćni zaron, isto tako moći ćete da ronite u vremenu od jedan sat pre zalaska Sunca do jednog sata posle izlaska Sunca... Ukratko, imaćete na raspolaganju svih 24 sata za uživanje u Vašoj najdražoj aktivnosti.

Zarone na kursu PSS Advanced Open Water Diver koji su odabrani od strane instruktora su zaroni preuzeti iz raznih specijalizacija i to su Vaši prvi koraci u tim specijalizacijama. Kasnije Vam se ti zaroni priznaju na kursevima specijalizacije. To znači da nije potrebno da ponavljate prvi zaron na kursu specijalizacije ukoliko se odlučite za neki od kurseva specijalizacije, sa obzirom na to da ste na kursu PSS Advanced Open Water Diver već naučili osnove te specijalizacije.

 

Recreational-diving-05 Recreational-diving-03 Recreational-diving-02 Recreational-diving-04 Recreational-diving-07 Recreational-diving-01 Recreational-diving-06

 

KURSEVI REKREATIVNOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SCUBA EXPERIENCE Plavo ADVANCED OPEN WATER DIVER Crveno DIVEMASTER
Plavo SCUBA DIVER Plavo SCUBA RESCUE DIVER Crveno ASSISTANT INSTRUCTOR
Plavo OPEN WATER DIVER Plavo DEEP DIVER Crveno SCUBA INSTRUCTOR
    Plavo SPECIALTY DIVER Crveno MASTER SCUBA DIVER TRAINER
        Crveno IT STAFF INSTRUCTOR
        Crveno INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.