PSS-rekreativno-scuba-rescue-diver-01

Ronilac ste sa sertifikatom PSS Advanced Open Water Diver ili više. Želite da proširite svoje znanje i zainteresovani ste za sigurnost Vas i Vašeg partnera. Ova zabrinutost je potpuno prirodna i opravdana, a posebno ukoliko želite da se ronjenjem bavite profesionalno.

Poznavanje spasilačkih postupaka osnovni je zahtev za sve profesionalne nivoe. Osim toga, Vaše spasilačke veštine posebno će ceniti Vaši prijatelji ronioci. Kurs PSS Scuba Rescue Diver"je najbolji način da dobijete znanje i steknete veštine koje su namenjene za pružanje pomoći i spašavanje ronioca koji rone sa vama! Da bi Vaše znanje bilo potpuno, prvo je potrebno upoznati postupke za prvu pomoć. Zbog toga će instruktor od Vas zahtevati položen kurs PSS First Aid – CPR koji je deo sekcije PSS Prva pomoć i spašavanje. Ako to još niste uradili, iskoristite što pre mogučnost da postanete spasilac koji je dobro pripremljen i sposoban za svaku situaciju!

Posle uspešno završenog kursa dobićete sertifikat PSS Scuba Rescue Diver za pružanje pomoći i spašavanje ronilaca u različitim problemima, unutar granica rekreativnog ronjenja i u okviru Vaših ostalih kvalifikacija za ronjenje, a sve to u okolini koja se ne razlikuje od one u koju ste navikli da ronite.

Sertifikat PSS Scuba Rescue Diver osnovni je uslov za pohađanje PSS profesionalnih kurseva.

 

Recreational-diving-05 Recreational-diving-03 Recreational-diving-02 Recreational-diving-04 Recreational-diving-07 Recreational-diving-01 Recreational-diving-06

 

KURSEVI REKREATIVNOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SCUBA EXPERIENCE Plavo ADVANCED OPEN WATER DIVER Crveno DIVEMASTER
Plavo SCUBA DIVER Plavo SCUBA RESCUE DIVER Crveno ASSISTANT INSTRUCTOR
Plavo OPEN WATER DIVER Plavo DEEP DIVER Crveno SCUBA INSTRUCTOR
    Plavo SPECIALTY DIVER Crveno MASTER SCUBA DIVER TRAINER
        Crveno IT STAFF INSTRUCTOR
        Crveno INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.