PSS-tehnicko-technical-diver-01

Posedujete sertifikat PSS Dekompression Tehniques, a takođe ste i položili kurs specijalnosti PSS Nitrox, na kome ste naučili kako da produžite vreme boravka pod vodom bez dekompresijskih zastanaka.

Sada želite da iskoristite prednosti mešavine nitroks (ili čistog kiseonika) pa da na taj način sigurno smanjite vreme potrebno za dekompresije. Ništa lakše. Pristupite kursu PSS Accelerate Decompression Tehniques koji je prirodni nastavak obuke nakon završenog kursa PSS Decompression Techniques.

Znanje i veštine koje ćete naučiti na ovom kursu će Vam omogućiti da značajno smanjite vreme potrebno za dekompresiju zahvaljujući korišćenju mešavina obogaćenih kiseonikom. Naučićete kako da zameniti mešavinu gasova tokom ronjenja i pre svega kako pravilno da izaberete mešavinu gasova za dekompresiju.

Kada uspešno završite ovaj kurs dobićete sertifikat koji potvrđuje da ste osposobljeni za samostalno ronjenje u granicama utvrđenih za tehničko ronjenje i uz sledeća ograničenja:

  • maksimalna dubina 50 metara
  • ukupno trajanje planirane dekompresije, uključujući i izron, ne sme preći 45 minuta (čak i u hitnim slučajevima)
  • možete koristiti mešavine kiseonika i azota (nitroks), sa procentom kiseonika većim od 20 procenata
  • za dekompresiju možete koristiti samo jednu mešavine, sa procentom kiseonika izmedju 32% i 100%

 

Technical-diving-05 Technical-diving-03 Technical-diving-02 Technical-diving-04 Technical-diving-07 Technical-diving-01 Technical-diving-06

 

KURSEVI TEHNIČKOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo DECOMPRESSION TECHNIQUES Plavo TRIMIX 60 M Crveno TECHNICAL INSTRUCTOR
Plavo ACCELERATED DECOMPRESSION TECHNIQUE Plavo TRIMIX 80 M Crveno TECHNICAL INSTRUCTOR TRAINER
    Plavo TRIMIX 100 M    

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.