PSS-ronjenje-na-dah-free-diver-01

Uspešno ste završili kurs Skin Diver i već ste se upoznali sa osnovnim tehnikama ronjenja na dah. Neverovatan Vam je osećaj i doživljaj dok plivate u vodi sa morskim stvorenjima, kad zadržite dah dok posmatrate podvodni svet, a to Vas u isto vreme opušta i smiruje.

Došlo je vreme da napredujete. Do nedavno nezamislivi cilj sada Vam je na dohvat ruke. Sve što vam je potrebno je dobar instruktor i kurs PSS Free Diver.

Na kursu Free Diver popravićete Vaše veštine u vodi i poćićete da primenjijete nove tehnike (kontrola disanja, opuštanja i druge) uz pomoć kojih ćete poboljšati Vaše ronjenje na dah.

Posle uspešno završenog kursa, dobićete sertifikat za ronjenje sa disaljkom i za samostalno ronjenje na dah (ali uvek u društvu partnera) sa kojom ćete moći da ronite do dubine od 12 metara, i to jedan sat posle izlaska i jedan sat pre zalaska Sunca. Šta više, jednom kad dobijete sertifikat, ako poželite da nastavite avanuturu korišćenjem ronilačke opreme, bićete oslobođeni prvog dela kursa PSS Open Water Diver (plivanje i ronjenje na dah).

Ukoliko imate između 12 i 14 godina dobićete Pss Junior Free Diver sertifikat sa kojim ćete moći samostalno da ronite (ali uvek u društvu odrasle osobe) do 8 metara, i to jedan sat pre i jedan sat posle zalaska Sunca.

 

Free-diving-05 Free-diving-03 Free-diving-02 Free-diving-04 Free-diving-07 Free-diving-01 Free-diving-06

 

KURSEVI RONJENJA NA DAH
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SNORKELING JUNIORS Plavo FREE DIVER Crveno SNORKELING GUIDE
Plavo SNORKELING Plavo ADVANCED FREE DIVER Crveno FREE DIVING GUIDE
Plavo SKIN DIVER Plavo FREE DIVING RESCUE Crveno FREE DIVER INSTRUCTOR
    Plavo TECHNICAL FREE DIVING Crveno ADVANCED FREE DIVER INSTRUCTOR
        Crveno FREE DIVING INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.