PSS-rekreativno-open-water-diver-01

Imate više od 12 godina i ozbiljno ste zainteresovani za ronjenje, ili ste možda već završili kurs Scuba Diver i sada želite da proširite svoje znanje i samostalno zaronite, samo sa partnerom, bez potrebe da budete u pratnji vodiča ili instruktora. U svakom slučaju, kurs za samostalne ronioce PSS Open Water Diver je pravi kurs za Vas!

PSS-rekreativno-open-water-diver-junior-01

Prvi korak je izuzetno važan i predstavlja temelje sigurnosti na kojima ćete graditi svoje užitke u tom čudesnom sportu. U toj avanturi najbolje će Vam pomoći PSS! Sam pogled u priručnik Open Water Diver skoro da je dovoljan da dođete do tog cilja. Kurs PSS Open Water Diver idealan je odgovor na Vaše potrebe i želju za uživanjem!

Posle uspešno završenog kursa, u skladu sa međunarodnim standardom ISO 24801-2 i Evropskom normom EN 14153-2 dobićete sertifikat za samostalno ronjenje (ali uvek u društvu partnera) sa kojom ćete moći da ronite do dubine od 18 metara, i to jedan sat posle izlaska i jedan sat pre zalaska Sunca.

 

Recreational-diving-05 Recreational-diving-03 Recreational-diving-02 Recreational-diving-04 Recreational-diving-07 Recreational-diving-01 Recreational-diving-06

 

KURSEVI REKREATIVNOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SCUBA EXPERIENCE Plavo ADVANCED OPEN WATER DIVER Crveno DIVEMASTER
Plavo SCUBA DIVER Plavo SCUBA RESCUE DIVER Crveno ASSISTANT INSTRUCTOR
Plavo OPEN WATER DIVER Plavo DEEP DIVER Crveno SCUBA INSTRUCTOR
    Plavo SPECIALTY DIVER Crveno MASTER SCUBA DIVER TRAINER
        Crveno IT STAFF INSTRUCTOR
        Crveno INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.