PSS-rekreativno-scuba-diver-01

Imate više od 12 godina i zanima Vas izlet u podvodni svet, a hteli biste da tamo dišete kao na kopnu. Vaš glavni cilj je da odete pod vodu u pratnji iskusnog vodiča.

Bez obzira da li ste već probali da ronite ili niste, kurs Scuba Diver je najbolji način da dođete do cilja, a to je zaroniti i disati pod vodom. Ako ste ranije završili kurs „Scuba Expirience“ već ste na pola puta.

Za teorijski deo kursa instruktor će upotrebiti odličan DVD koji je napravljen specijalno za kurs PSS Scuba diver. Kod nas ćete u bazenu ili mirnoj uvali usvojiti osnove ronjenja, a zatim ćete svoju avanturu nastaviti u moru ili jezeru i to tako što ćete napraviti nekoliko prekrasnih zarona. To će biti u sklopu kursa, a u pratnji vodiča i unutar granica kvalifikacija Scuba Diver. Vaša karijera „ronioca – turiste“ zahvaljujući PSS sada može da počne.

Posle uspešno završenog kursa, u skladu sa međunarodnim standardom ISO 24801-2 i Evropskom normom EN 14153-2 dobićete sertifikat za ronjenje u pratnji kvalifikovanog vodiča do dubine od 12 metara i to jedan sat posle izlaska i jedan sat pre zalaska Sunca.

Pored ovoga, kada jednom dobijete ovu kvalifikaciju i ukoliko odlučite da samostalno nastavite svoje ronilačke avanture, oslobođeni ste nekih delova kursa PSS Open Water Diver.

 

Recreational-diving-05 Recreational-diving-03 Recreational-diving-02 Recreational-diving-04 Recreational-diving-07 Recreational-diving-01 Recreational-diving-06

 

KURSEVI REKREATIVNOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SCUBA EXPERIENCE Plavo ADVANCED OPEN WATER DIVER Crveno DIVEMASTER
Plavo SCUBA DIVER Plavo SCUBA RESCUE DIVER Crveno ASSISTANT INSTRUCTOR
Plavo OPEN WATER DIVER Plavo DEEP DIVER Crveno SCUBA INSTRUCTOR
    Plavo SPECIALTY DIVER Crveno MASTER SCUBA DIVER TRAINER
        Crveno IT STAFF INSTRUCTOR
        Crveno INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.