PSS-tehnicko-technical-instructor-trainer-01

U ovom momentu posedujete ogromno i dokazano iskustvo u tehničkom ronjenju i stekli ste značajan uspeh na tom polju, takođe i zbog toga što ste izuzetno savesni kada je u pitanju instruktaža. Svi Vas prepoznaju i cene kao instruktora tehničkog ronjenja. Ipak, ne osećate se kao da ste stigli do kraja puta i to je razlog zašto stalno poboljšavate svoje kurseve, kao i vlastite sposobnosti.

U pravu ste! U tehničkom ronjenju je važno da neprestano usavršavate i unapređujete vlastite sposobnosti i veštine. Međutim, to ne važi i za kvalifikacije u karijeri tehničkog ronioca. Kraj puta je kada Vas PSS pozove da pristupite kursu PSS Technical Instructor Trainer. Ali, da bi se to dogodilo, pre toga morate učestvovati kao član osoblja u različitim PSS Technical Instructor radionicama.

Sertifikat PSS Tehnical Instructor Trainer predstavlja najviši nivo obuke za instruktore tehničkog ronjenja i zato je rezervisan za one koji imaju izuzetno iskustvo sa kursevima za instruktore tehničkog ronjenja. Kao PSS Technical Instructor Trainer usmeravaćete posebne radionice za obuku instruktora tehničkog ronjenja i predavati zahteve za sertifikovanje uspešnih kandidata. Čestitamo, dostigli ste „vrh" svoje karijere.

Nakon uspešno završenog kursa dobićete sertifikat i članstvo u PSS-u kao PSS Technical Instructor Trainer kvalifikovan da obučava instruktore tehničkog ronjenja.

 

Technical-diving-05 Technical-diving-03 Technical-diving-02 Technical-diving-04 Technical-diving-07 Technical-diving-01 Technical-diving-06

 

KURSEVI TEHNIČKOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo DECOMPRESSION TECHNIQUES Plavo TRIMIX 60 M Crveno TECHNICAL INSTRUCTOR
Plavo ACCELERATED DECOMPRESSION TECHNIQUE Plavo TRIMIX 80 M Crveno TECHNICAL INSTRUCTOR TRAINER
    Plavo TRIMIX 100 M    

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.