PSS-rekreativno-divemaster-01

Posedujete PSS sertifikat Scuba Diver i Deep Diver (ovaj kurs može biti uključen u okviru Divemaster kursa) i imate strast za ronjenjem. Želite da vodite druge entuzijaste i da im pomognete da otkriju čuda podvodnog sveta, kako biste sa njima podelili fascinantne avanture?

Zahvaljujući Vašem iskustvu biste mogli da ih vodite, ali zapamtite, odlična obuka kakvu nudi kurs PSS Divemaster (u skladu s međunarodnim standardima ISO 24801-2 i evropskim normama EN 14153-3) je ključna kako biste postali sposoban vodič!

Ranije ste bili odgovorni samo za sebe i svoga partnera. Međutim, kada postanete vodič preuzimate odgovornost za sigurnost i užitak svih ronilaca koje pratite na izletu! Dakle, morate biti u stanju da planirate i primeniti potrebne postupke u hitnim slučajevima zavisno od tipa okruženja u kojem ronite i zavisno od aktivnosti koju sprovodite. To je razlog zbog čega morate da znate kako da se nosite sa hitnim slučajevima i vanrednim stanjima, kako da pružite prvu pomoć i takođe da znate kako da asistirate pri ronilačkoj nezgodi i u situacijama kada dajete čisti kiseonik za disanje. Zbog toga, a to je cilj PSS Divemaster kursa, morate da naučite da organizujete, planirate i vodite rekreativne izlete za samostalne ronioce.

Potrebno je veliko zalaganje i želja kako biste naučili da pomoažete instruktoru tokom obuke. U stvarnosti, otvaraju Vam se vrata karijere nastavnika!

Posle uspešno završenog kursa ćete biti nagrađeni sertifikatom i profesionalnim članstvom u PSS-u kao Divemaster.

 

Recreational-diving-05 Recreational-diving-03 Recreational-diving-02 Recreational-diving-04 Recreational-diving-07 Recreational-diving-01 Recreational-diving-06

 

KURSEVI REKREATIVNOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SCUBA EXPERIENCE Plavo ADVANCED OPEN WATER DIVER Crveno DIVEMASTER
Plavo SCUBA DIVER Plavo SCUBA RESCUE DIVER Crveno ASSISTANT INSTRUCTOR
Plavo OPEN WATER DIVER Plavo DEEP DIVER Crveno SCUBA INSTRUCTOR
    Plavo SPECIALTY DIVER Crveno MASTER SCUBA DIVER TRAINER
        Crveno IT STAFF INSTRUCTOR
        Crveno INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.