PSS-tehnicko-technical-instructor-01

Posedujete sertifikat PSS Tehnical Training i pasionirani ste tehnički ronilac. Želite da pokažete drugim roniocima novi način ronjenja kako biste zajedno mogli da doživite nove avanture u podvodnom svetu.

Zahvaljujući velikom iskustvu koje posedujete, to sve možete i da ostvarite, samo ne zaboravite da je poseban trening, kao što je kurs PSS Tehnical Instructor, neophodan i od suštinskog značaja... posmatrano ne samo sa pravnog aspekta.

Ranije ste bili odgovorni samo za sebe i svoju ekipu ronilaca.

Kada postanete instruktor, preuzimate odgovornost za sigurnost i pripremu svih tehničkih ronilaca koje ste osposobili.

Tokom obuke morate biti spremni da rizikujete sopstvenu sigurnost zbog sigurnosti kursista. Da li ste spremni da to uradite?

Kurs PSS Technical Instructor je posebna vrsta kursa. Kvalifikacija se dobija ispunjavanjem zahteva koji su propisani Pravilima i procedurama za PSS kurseve ronjenja i kroz uspešno učestvovanje u radionici koju organizuje PSS Technical Instructor Trainer osposobljen za kurseve tog nivoa.

Nakon uspešno završenog kursa dobićete sertifikat za podučavanje odabranih kurseva tehničkog ronjenja i članstvo u PSS-u kao instruktor tehničkog ronjenja.

PSS instruktor tehničkog ronjenja može da podučava samo kurseve za koje je kvalifikovan.

 

Technical-diving-05 Technical-diving-03 Technical-diving-02 Technical-diving-04 Technical-diving-07 Technical-diving-01 Technical-diving-06

 

KURSEVI TEHNIČKOG RONJENJA
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo DECOMPRESSION TECHNIQUES Plavo TRIMIX 60 M Crveno TECHNICAL INSTRUCTOR
Plavo ACCELERATED DECOMPRESSION TECHNIQUE Plavo TRIMIX 80 M Crveno TECHNICAL INSTRUCTOR TRAINER
    Plavo TRIMIX 100 M    

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.