PSS-ronjenje-na-dah-skin-diver-01

Da li ste probali da ronite sa disaljkom? Da li ste bili toliko opčinjeni iskustvom da ste poželeli da budete “riba među ribama”?

Ukoliko za ronjenje ne želite da koristite ronilačku opremu za autonomno disanje, moraćete da naučtite da zaronite kako biste smanjili udaljenost između Vas i prelepog morskog života. Bićete zapanjeni kako je to lako.

Ovaj prvi korak ka istraživanju morskog dna je izuzetno važan, jer je to osnova na kojoj ćete se izgrađivati kao ronilac na dah. Da li Vam iko bolje od PSS-a može pomoći u ovoj avanturi?

Dovoljno je samo da pogledate u priručniku "Skin Diver" i da saznate. PSS-ov kurs "Skin Diver" pravi odgovor na Vaše želje i potrebu za uživanjem.

Posle uspešno završenog kursa, dobićete sertifikat za ronjenje sa disaljkom i za samostalno ronjenje na dah (ali uvek u društvu partnera) sa kojom ćete moći da ronite do dubine od 5 metara, i to jedan sat posle izlaska i jedan sat pre zalaska Sunca. Šta više, jednom kad dobijete sertifikat, ako poželite da nastavite avanuturu korišćenjem ronilačke opreme, bićete oslobođeni prvog dela kursa (plivanje i ronjenje na dah) PSS Open Water Diver.

 

Free-diving-05 Free-diving-03 Free-diving-02 Free-diving-04 Free-diving-07 Free-diving-01 Free-diving-06

 

KURSEVI RONJENJA NA DAH
Teget POČETNI Teget NAPREDNI Teget PROFESIONALNI
Plavo SNORKELING JUNIORS Plavo FREE DIVER Crveno SNORKELING GUIDE
Plavo SNORKELING Plavo ADVANCED FREE DIVER Crveno FREE DIVING GUIDE
Plavo SKIN DIVER Plavo FREE DIVING RESCUE Crveno FREE DIVER INSTRUCTOR
    Plavo TECHNICAL FREE DIVING Crveno ADVANCED FREE DIVER INSTRUCTOR
        Crveno FREE DIVING INSTRUCTOR TRAINER

Svima koji su zainteresovani da nauče da rone organizujemo završavanje svih vrsta kurseva po PSS ronilačkoj asocijaciji, bilo rekreativnih, bilo tehničkih, kako u Beogradu, tako i na crnogorskom, grčkom ili hrvatskom primorju. Dok ste na kursu biće vam obezbeđena ronilačka oprema, a kasnije ćemo Vam pomoći da nabavite svoju opremu pod najpovoljnijim uslovima.

Beogradska škola ronjenja

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Sve što se trenutno dešava u Beogradskoj školi ronjenja i planirane aktivnosti.

Izveštaji sa ronjenja

Izveštaji sa ronjenja

Saznajte iz prve ruke kako smo se proveli, šta smo videli i sve ostale zanimljivosti u vezi sa našim ronjenjima.

Ronilačke lokacije

Ronilačke lokacije

Informacije o ronilačkim lokacijama u Srbiji i okruženju, opisi, istorijski podaci, zanimljivosti o morima, jezerima, potopljenim brodovima.

Oprema za ronjenje

Oprema za ronjenje

Od kojih delova se sastoji oprema rekreativnog, a od kojih delova oprema tehničkog ronioca. Sličnosti i razlike, dobre strane i mane.