SvetaMarina-01

SPECIJALNA LAST MINUTE PONUDA - AKCIJA - RONJENJE NA SS LINA!

Beogradska škola ronjenja organizuje produženi vikend u Hrvatskoj na poluostrvu Istra u Svetoj Marini, poznatoj ronilačkoj destinaciji. Polazak je planiran za četvrtak 02.10.2014. godine oko 16h, a povratak je u nedelju 05.10.2014. oko 15h.

Pozivamo Vas da nam se pridružite.

Ronjenje u Svetoj Marini

Mažda najveća prednost Svete Marine je mogućnost kvalitetnog ronjenja sa obale. Zapadni zid je dubine do 40 metara, istočni je preko 50 metara, dok se u pravcu juga na dubini od 43 metra nalazi zaostala mina iz Drugog svetskog rata. Ronjenje u Svetoj Marini je prilagođeno kako početnicima, koji će roniti do dubine od 18 metara, tako i iskusnim roniocima, kojima će dubina biti odmah dostupna.

SvetaMarina-obuka-01

Potopljeni brod SS Lina

Jedna od lokacija za ronjenje biće i olupina broda Lina.  

Lina je gvozdeni parobrod izgrađen 1879. u Newcastle-u, Tyne, Velika Britanija. Ovaj teretni parobrod od čelične konstrukcije izgrađen je u vreme kada su gvozdeni parobrodi predstavljali veliki napredak u pomorskom transportu u odnosu na jedrenjake. Glavna paluba izgrađena je od drveta kao i palubni deo od pramca do krme, sa komandnim mostom smeštenim na sredinu palube.

Više o samom potopljenom brodu SS Lina možete pogledati na sledećem linku.

SvetaMarina-obuka-03

Naša ponuda obuhvata:

3 dana ronjenja (6 zarona) sa smeštajem od 02.10. do 05.10.2014. godine po ceni od 150e i to:

  • Planirana su po dva zarona dnevno, ukupno 6 zarona od 03.10. do 05.10.2014. godine
  • Zaron na olupinu Lina, što je za mnoge ronioce neponovljiv doživljaj
  • Zaroni na podvodnim klifovima, podvodna orijentacija, upoznavanje flore i faune
  • Zaron na staru minu iz Drugog svetskog rata
  • Smeštaj u dvokrevetnom i četvorokrevetnom/petokrevetnom apartmanu
  • Boravišna taksa

Ponuda ne obuhvata:

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • Prevoz
  • Hranu, piće i ostalo
  • Iznajmljivanje ronilačke opreme

SvetaMarina-obuka-02

Smeštaj

Smeštaj je u dvokrevetnim i četvorokrevetnom/petokrevetnim apartmanima vile „Andrea“, koja se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od ulaza u kamp „Sveta Marina“. Na fotografijama možete videti kako izgleda jedan od apartmana vile „Andrea“. Boravišna taksa je uključena u cenu smeštaja.

U neposrednoj blizini nalaze se 2 restorana sa pristojnim cenama hrane, takođe u neposrednoj blizini je i prodavnica. Na 7km od Svete Marine nalazi se nekoliko supermarketa (Merkator, Lidl, Agrocor) tako da se snabdevanje vrši na uobičajen način kao i u Beogradu.

SvetaMarina-obuka-04

Kako do Svete Marine?

Od Beograda do kampa Sveta Marina ima nesto više od 600km. Vozi se pretežno autoputem. Stiže se za oko 6 sati vožnje, ukoliko nema većih zadržavanja na granici.

SvetaMarina-obuka-05

Rezervišite Vaše mesto na vreme i ronite sa nama!

Krajnji rok za prijavu je 30. septembar 2014. godine, radi blagovremene rezervacije smeštaja. Nakon toga ne možemo da garantujemo za adekvatan smeštaj kao i njegovu cenu, ali ćemo Vam pomoći u pronalaženju istog. Pod prijavom se podrazumeva plaćanje prve rate od 50e. Druga rata je do 04. oktobra 2014. u iznosu od 100e.

Za dodatne informacije pošaljite mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite +381 63 7013 622.