Beogradska škola ronjenja ponovo organizuje ronjenje na Zaovinskom jezeru na planini Tari u periodu od 18.07.2014. do 20.07.2014. godine. Polazak je planiran za petak, 18.07.2014. u popodnevnim satima, dok je polazak za Beograd predviđen u nedelju, 20.07.2014. u večernjim satima.

Planina Tara je poznata kao jedini rezervat prirode na kome postoje mesta gde je zabranjena bilo kakva ljudska aktivnost. Definitivno naša najlepša planina koja je sačuvala svoj izvorni oblik, još uvek neurbana i divlja.

Bićemo smešteni u kući, u zaseoku Jevtići u selu Zaovine na Tari, pored obale velikog Zaovinskog jezera na oko 500m od brane Lazići.

Domaćinstvo raspolaže sa ukupno pet soba (dvokrevetnim i trokrevetnim), sa dva kupatila i dve kuhinje, prostranim, širokim hodnicima i stepeništem, kao i sa prostranim dvorištem sa letnjikovcem. U neposrednoj blizini kuće pored jezera nalaze se livade bogate lekovitim biljem (kantarion, hajdučka trava, majčina dušica...) sa kojih se pruža predivan pogled na Zaovinsko jezero.
Planiramo da svakog dana napravimo po dva zarona, a ostalo vreme ćemo provesti opuštajući se u ovoj predivnoj prirodi, udišući čist planinski vazduh dok željno iščekujemo roštilj, razmenjujući utiske sa zarona.

Aranžman obuhvata:

2 dana ronjenja (4 zarona) sa smeštajem od 18.07. do 20.07.2014. godine po ceni od 70e i to:

  • Smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
  • Dva zarona dnevno, u skladu sa ronilačkom kategorijom
  • Boca (10l, 12l, 15l, u skladu sa ronilačkom kategorijom)
  • Tegovi
  • Organizaciju i vođenje ronjenja

Aranžman ne obuhvata:

  • Iznajmljivanje ronilačke opreme
  • Prevoz, hranu, piće i ostalo

Prijave:

Krajnji rok za prijavu je ponedeljak, 14. jul 2014. godine, radi blagovremene rezervacije smeštaja. Nakon toga ne možemo da garantujemo za adekvatan smeštaj, ali ćemo Vam pomoći u pronalaženju istog. Pod prijavom se podrazumeva plaćanje prve rate od 20e. Druga rata je do polaska, 18. jula 2014. godine u iznosu od 50e. Osobe koje ne rone plaćaju samo prvu ratu u iznosu od 20e.

Za dodatne informacije pošaljite mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite +381 63 7013 622.